looye kwekers logo

Partners

Naast een aantal belangrijke samenwerkingsverbanden met andere ondernemers in de glastuinbouw, zijn er ook partners die belangrijk zijn voor ons bedrijf. Met deze bedrijven werken we samen zodat we een uitmuntend product aan kunnen bieden aan onze klanten. In het menu kunt u meer informatie vinden over onze partners.

 

abnamro-logo.gif

ABN AMRO
ABN AMRO is de bank voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Binnen het segment zakelijke klanten is ABN AMRO onder meer gespecialiseerd in de dienstverlening aan bedrijven in de sector glastuinbouw. Door de opgebouwde expertise in deze sector is ABN AMRO in staat om maatwerk te leveren. Dat Looye ABN AMRO als huisbankier heeft, mag anno nu dan ook geen verrassing heten. Zowel bij Looye als bij ABN AMRO staat de klant nadrukkelijk centraal en heeft het leveren van kwaliteit de hoogste prioriteit.
www.abnamro.nl

acs ACS
Allround Computer Service B.V. is als partner aan Looye verbonden voor het verrichten van de diverse systeembeheerwerkzaamheden waar het de automatisering van Looye in de meest ruime zin van het woord betreft. Allround Computer Service B.V. is een Westlands bedrijf dat zich, sinds 1987, richt op de installatie, het onderhoud en het beheer van hard- en standaardsoftware binnen de ICT-netwerken van haar klanten. Hierbij geldt dat men er vanuit gaat dat alles ‘moet draaien’.
www.allround.nl
agroguide Agro Guide
Het streven van Agro Guide is om met een praktische benadering en meedenken met de teler 'Natuurlijk  een vitaal gewas' te verkrijgen. Looye en Agro Guide vinden het belangrijk om op een natuurlijke manier te komen tot een gezond en weerbaar gewas. Daarmee creëren we een resultaat dat iedereen dient en de omgeving respecteert.
www.agroguide.nl
            266px Albert Heijn Logo.svg Albert Heijn
Wij leveren onze tomaten aan Albert-Heijn supermarkten in Nederland.

bama 

Bama
Wij leveren onze tomaten aan de Bama supermarketen in Noorwegen.

beekenkamp Beekenkamp
De Beekenkamp Groep bestaat uit 3 bedrijven: Beekenkamp Plants, Beekenkamp Verpakkingen en Deliflor. Beekenkamp is onze leverancier van uitgangsmateriaal en oogstfust. Zij zorgen voor tomatenplantjes van topkwaliteit. Ook het oogstfust is van hoge kwaliteit. Net als bij Looye, staat ook bij Beekenkamp kwaliteit hoog in het vaandel.
www.beekenkamp.nl
 kas energie logo

Kasenergie
Dat de glastuinbouwbedrijven in Nederland mooie producten leveren, dat is algemeen bekend. Maar dat u thuis ook kunt profiteren van energie uit de kas, dat is nieuw. Kas Energie levert energie uit kassen bij u om de hoek en is een energieleverancier die het de klant gemakkelijk wil maken. Aandacht en bereikbaarheid zijn de drijfveren van dit van oorsprong Westlandse initatief. En zeg nou zelf, wat is er nou leuker dan te weten dat uw energie verantwoord wordt opgewekt in uw eigen regio? 

Meer weten? Ga naar www.kasenergie.nl

                 EY logo Social EY
EY zet zich in voor Building a Better Working World met meer vertrouwen in het bedrijfsleven, duurzame groei, de ontwikkeling van talent in al zijn vormen, en meer samenwerking. EY wil zelfstandig, èn samen met gelijkgezinde organisaties en personen, een beter werkende wereld creëren.
                 formflex200x200px Formflex
Formflex is de wereldwijde specialist in het ontwikkelen en produceren van teeltgootsystemen. FormFlex stond aan de basis van teeltrekken, teeltsystemen en teeltgoten, geprofileerd op locatie.
       GautierSem Gautier Semences
Gautier Semences is het zaadbedrijf dat ons de zaden levert van het ras wat wij telen. Gautier is een familiebedrijf in het zuiden van Frankrijk. Het ras wat we gebruiken is mede van belang voor de unieke smaak van onze tomaten.
www.gautiersemences.com
 Logo Havecon Havecon Kassenbouw
Havecon Kassenbouw is een internationale kassenbouwer die het gehele proces leidt en begeleidt. Havecon beschikt over de mensen en middelen om alle producten in eigen huis te fabriceren. Ook de gehele bouw van het project valt direct onder een eigen bouwonderneming waar Havecon over beschikt.
     IberlenguaLogo

Iber Lengua
Het bedrijf Iber Lengua is een taalinstituut die Looye sinds 1998 begeleidt in het aanleren van diverse talen. In de internationale en dynamische branche waarin Looye opereert, is het spreken en schrijven van diverse talen van wezenlijk belang. Iber Lengua verzorgt persoonlijke, flexibele en kwalitatieve programma’s om onze medewerkers hierin te begeleiden.
www.iberlengua.nl 

 

metazet logo2012 

Metazet
Metazet kan in de tuinbouwbranche bogen op meer dan 30 jaar ervaring. In deze periode is Metazet uitgegroeid tot wereldmarktleider van diverse teelt- en ondersteuningsmaterialen voor de moderne (volgens Westerse maatstaven ingerichte) glastuinbouwbranche.

 

          NIBC Logo FC coated1 NIBC
NIBC is de ondernemende bank voor ondernemende mensen.
Klanten adviseren en begeleiden bij de realisatie van hun ambities, dat is wat wij kunnen en het liefste doen. Voor elke transactie stellen wij een zorgvuldig geselecteerd, multidisciplinair team samen.

  Poldervaart Transportbedrijf
Dit transportbedrijf verzorgt de dagelijkse transportbewegingen tussen ons teeltbedrijf in Burgerveen en het verpakkingsbedrijf in Naaldwijk.
      priva logo site 0.0.1602.754 800x377 Priva
Priva is leidend in het ontwikkelen en produceren van technologie om op vernieuwende wijze omgevingscondities te besturen in de tuinbouw en gebouwde omgeving.
    rewe REWE
Wij leveren onze tomaten aan REWE supermarkten in Duitsland.
 Logo Rimato Kwekerij RIMATO

Kwekerij RIMATO' is ontstaan toen de broers Richard en Marcel van der Knaap in 2005 samen een nieuwe kas bouwden op de Zwethlaan in Honselersdijk.
In 2005 is er 6,6 hectare gebouwd en in 2009 nog eens 8 hectare. Totaal is de oppervlakte van Kwekerij RIMATO nu 14,6 hectare groot.

Sinds september 2015 kweken zij op 6,6 hectare het ras Piccolo voor Looye.

Voor meer informatie zie: www.kwekerijrimato.nl

Logo_VEK_adviesgroep VEK Adviesgroep BV
VEK Adviesgroep staat voor professionele en praktische advisering aan nationale en internationale ondernemers en organisaties in de (glas)tuinbouw.

De diensten van VEK spitsen zich vooral toe op ontwerp & realisatie van glastuinbouwprojecten. In die hoedanigheid is VEK als adviseur betrokken bij de gehele realisatie van de kassenbouwprojecten van Looye.

Geïnteresseerd naar onze diensten en referenties? Bezoek ons op www.vek.nl of neem contact op via +31-174-389666.
Verbakel-Bomkas_Greenhouse Verbakel-Bomkas
Verbakel-Bomkas bestrijkt nagenoeg alle facetten van de glastuinbouw. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1966 zijn wij gespecialiseerd in de levering en installatie van een groot aantal verschillende klimaatsystemen. Deze specialisatie leidt tot een toenemend vertrouwen bij onze afnemers, mede door de hoge kwaliteit en het voortdurend streven naar het toepassen van nieuwe ontwikkelingen in onze verwarming- en koelsystemen. Wij staan voor de uitdaging u van een duurzaam ontwerp te voorzien waarmee u op lange termijn de juiste energiebalans weet te realiseren.

"Gebruik onze Energie, om die van u te besparen!”.
Neem contact op voor een Klimaat op Maat: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
www.verbakel-bomkas.nl
viscon Viscon
Vele jaren is Viscon reeds actief in de voedingstuinbouw en heeft een unieke reeks standaard machines ontwikkeld voor het oogsten, verwerken, sorteren en verpakken van diverse groenten. Meer dan 40 jaar ervaring in "Product and Material handling" oplossingen en een uitgebreide kennis van de sector, hebben er toe bijgedragen dat Viscon nu met succes wereldwijd projecten realiseert. Door de kennis van de groentesector, kennis van logistieke processen in vele sectoren, het continu ontwikkelen van nieuwe machines en het uitgebreide leveringspakket heeft Viscon zich ontwikkeld tot marktleider in deze sector.
www.viscon.eu

waitrose 

Waitrose
Wij leveren onze tomaten aan Waitrose in Engeland.