looye kwekers logo

Marketing

bonbon 650

 

Smaak is het centrale thema in ons bedrijf. We doen alles wat we kunnen om de smaak zo goed mogelijk te krijgen. We zijn er dan ook heel trots op dat de meeste mensen, keer op keer onze tomaten als lekkerste kiezen. Om dit te bereiken kiezen we rassen die uitblinken in smaak en telen we op een manier die gericht is op een zo goed mogelijke smaak.

Onze verkoop doen we daarom zelf. Onze tomaten hebben extra aandacht nodig om op een juiste manier in de markt te staan. Door onze eigen verkoopafdeling zijn we in staat beter naar de markt te luisteren. Er zitten zo weinig mogelijk schakels tussen de consument en wij als telers.

We weten dat ons product op veel manieren bij de consument komt. Daarom voeren we een aantal merken, zoals Dulcita® en Honingtomaten®.

Dulcita® wordt gebruikt voor mensen die onze tomaten via supermarkten kopen. Honingtomaten® worden verkocht bij groentespeciaalzaken.

Naast onze eigen merken leveren we ons product ook onder private labels van supermarkten. In verschillende supermarkten in  heel Europa worden onze tomaten verkocht in verpakkingen van de supermarkt.